nPloy е супергерой на Тук-Там Кошер 2021

Прегледа хиляди обяви за работа и не видя нищо смислено? Изпрати CV, но цяла седмица ни вест, ни кост? Пишете си с работодател по имейл, но всичко е тоооолкова бавно?

Да, познато. Всички сме се сблъсквали с тези проблеми, които правят процеса на търсене на нова работа натоварващ и неприятен.

Ние в nPloy се заехме да унищожим лошите герои, които ти пречат да намериш мечтаната работа бързо и лесно, без да хабиш време и нерви. Затова при нас:

Ако искаш да научиш повече за nPloy, заповядай в зоната Talent Lab на Тук-Там Кошер 2021. Събитието ще се проведе на 9 септември 2021 г. от 10:00 часа в Интер Експо Център и онлайн.

За да ни разпознаеш по-лесно, ще сме облечени като супергерои. Ще ти разкажем за всички суперсили и суперфункционалности на nPloy. А докато се борим с лошите герои, ти можеш да си направиш профил в nPloy – по наши проучвания отнема около 2 минути и половина.
Очакваме те 😉

Popular articles from our blog

💡 REMOTE HIRING IS THE NEW NORM. SO WE FOLLOW.

Today connecting with your candidates via video call is essential. So we at nPloy adapt and follow your company's needs. Like we always do.

Read more

😎 NAIL THE JOB INTERVIEW. REMOTELY.

To say we live in interesting times seems like an oversimplification. It’s 2020 and online is the new norm. So we follow.

Read more